site-verification=8adc2fc3d443365f5c3bc1b5d2d80d29
top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJuf Angelique

Thema cijfer 8: Liedjes

Bijgewerkt op: 20 mei

In deze blog vind je liedjes bij het cijfer 8.8 Kleine eendjes

Melodie: Altijd is Kortjakje ziek (met een beetje eigen improvisatie)


8 Kleine eendjes zwommen in de sloot (Altijd is Kortjakje ziek) 1 zwom weg want hij was al zo groot (midden in de week maar 's zondags niet) Hij ging naar het meer voor even ('s zondags gaat ze naar de kerk) En toen waren er nog 7. (met haar boek vol zilver werk)


7 Kleine eendjes zwommen in de sloot 1 zwom weg want hij was al zo groot Hij had genoeg van de zwemles En toen waren er nog 6.


6 Kleine eendjes zwommen in de sloot 1 zwom weg want hij was al zo groot Hij zocht naar een goed verblijf En toen waren er nog 5.


5 Kleine eendjes zwommen in de sloot 1 zwom weg want hij was al zo groot Hij vond een fijn plekje hier En toen waren er nog 4.


4 Kleine eendjes zwommen in de sloot 1 zwom weg want hij was al zo groot Hij zei ik kijk wel wat ik zie En toen waren er nog 3.


3 Kleine eendjes zwommen in de sloot 1 zwom weg want hij was al zo groot Hij zwom door de sloot naar zee En toen waren er nog 2.


2 Kleine eendjes zwommen in de sloot 1 zwom weg want hij was al zo groot Hij zwom om een lelie heen En toen was er nog maar 1.


1 Klein eendje zwom in de sloot (Altijd is Kortjakje ziek) Hij zwom weg want hij was al zo groot (midden in de week maar 's zondags niet) Mama keek eens om zich heen ('s zondags gaat ze naar de kerk) En nu was ze weer alleen (met haar boek vol zilver werk)

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, (altijd is Kortjakje ziek) Alle eendjes groot gebracht. (midden in de week maar 's zondags niet)

Bron: Onbekend

 

Op zoek naar meer?


Kijk voor meer suggesties ook eens op mijn Pinterest

Heb je zelf ook nog leuke suggesties? Laat dan een reactie achter!


..


103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page